Despre NatalLife

NatalLife a aparut din dorinta de a fi mereu aproape, oferind ajutorul necesar pentru fiecare moment in parte.

Când apare o problemă vrei răspunsuri rapide și sigure, vrei pe cineva care să ințeleagă exact problema ta. Atunci îți dorești explicații despre ce se întâmplă și ce este de făcut în cazul tău.

NatalLife este site-ul unde te întîlnești cu medicul de care ai nevoie, pregătit să te ajute în orice moment.

Din studii reese că 70% din consultatii pot să se desfășoare în siguranță prin apel telefonic sau video, majoritatea fiind informaționale.

Sanatatea este caracterizata prin starea de bine ce permite fiecarei persoane sa se bucure de viata, sa viseze, sa creeze si sa-si atinga scopurile. Ea este asigurata de crearea unui echilibru fizic, mental si social.

Femeia este intr-o continua transformare de-a lungul vietii, ea trece prin multiple etape, fiecare avand modificari la care trebuie sa se adapteze.  Aceasta serie de schimbari, solicita efort si necesita cunostinte pentru pastrarea armonei in toate perioadele prin care trece: adolescenta cu intrebarile si modificarile pubertatii; etapa ferilitatii cu intrebari de concepere/contraceptie,  perioada sarcinii, iar  pentru cineva cu problemele infertilitatii si apoi menopauza.

Viata dinamica solicita si mai mult, astfel ca nu intotdeauna ai cunostintele necesare, timpul si conditiile pentru a avea grija de sanatate in mod corect.

NatalLife vine sa ofere sfaturi personalizate, sprijin si indrumare pentru pastrarea sau recuperarea echilibrului necesar unei vieti frumoase si placute.